Signaturhagen. Arkitekt: YME arkitekter
Signaturhagen. Arkitekt: YME arkitekter

Veidekke fikk stort boligoppdrag i Stjørdal

Veidekkes har fått i oppdrag av Signaturhagen Bolig AS og Boligbyggelaget TOBB å oppføre et boligprosjekt med 72 leiligheter i Stjørdal sentrum.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner uten merverdiavgift, skriver Veidekke i en pressemelding.

Prosjektet Signaturhagen består av tre bygg på fem etasjer og de 72 leilighetene varierer i størrelse fra 42 – 109 kvadratmeter. Det kommer næringsarealer i første etasje i det ene bygget, og det blir felles garasje- og sykkelparkering i underetasjen. Leilighetskomplekset får  fellesarealer med blant annet tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge, treningsrom med badstue samt en egen gjesteleilighet.

- Vi takker pent Signaturhagen Bolig AS og TOBB for oppdraget, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene. Prosjektet skal gjennomføres av Veidekke og vårt datterselskap Grande Entreprenør, sammen med andre lokale samarbeidspartnere, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag i meldingen.

Rivearbeidene på tomta er i gang mens planlagt oppstart av byggearbeidene er i løpet av oktober med innflytting sommeren 2024.