VB Gruppen ser frem til å styrke tilstedeværelsen deres på Sørlandet. Foto: VB Gruppen
VB Gruppen ser frem til å styrke tilstedeværelsen deres på Sørlandet. Foto: VB Gruppen

VB Gruppen kjøper rørleggerfirma

VB Gruppen fortsetter sine offensive vekstplaner på Sørlandet.

– Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Hjortelands Autoriserte Rørleggerforretning AS og sørge for økt verdiskaping og samarbeid i dette området, sier konsernleder Anders Almestad i en pressemelding fra VB Gruppen.

I tillegg til Hjorteland VVS er det ytterligere tre bedrifter på vei inn i konsernet med en total omsetning på rundt 100 millioner kroner.

– De fire bedriftene er lokalisert i hele Norge, og er med på å øke dekningsgraden til VB Gruppen. Sørlandsbedriften Hjortelands Autoriserte Rørleggerforretning i Lindesnes kommune har den samme motivasjonen for å inngå i VB Gruppen, melder VB Gruppen.

– Motivasjonen til integrasjonen med VB er å bli en del av en større teknisk gruppering med dyktige og flinke rørleggere. Samtidig blir Hjortelands bedre rustet for fremtiden til å kunne ta både større og flere oppdrag i samarbeid med de andre firmaene under VB Gruppen, sier daglig leder Espen Hjorteland i meldingen.

De fire rørleggerbedriftene som i løpet av kort tid kommer inn i VB Gruppen som fullverdige VB-bedrifter, blir en viktig del av veksten i årene som kommer, skriver VB Gruppen videre.

– Vår verdiskaping skjer lokalt i klynger som består av både integrerte selskap- og partnerbedrifter. Klyngesamarbeidet fungerer svært godt og gjennom 2024 har vi som mål å utvikle samarbeidet ytterligere, sier Almestad.