Utleiekonferansen 2019

StedGardermoen, Norge
ArrangørNorsk Utleieforening
Fra07.02.2019
Til07.02.2019
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 16.00

Hvordan tilpasse oss fremtidens grønne byggeplasser og BIM i vår hverdag?

Det er en glede å invitere alle aktører i utleie- og maskinbransjen og deres kunder innen bygg, anlegg, industri og offentlig virksomhet til Utleiekonferansen 2019.

Utleiekonferansen har etablert seg som bransjens viktigste møteplass – en arena for faglig påfyll og inspirasjon gjennom aktuelle foredrag, samt en utstilling med mange nyheter fra bransjens fremste leverandører! Vi velger også denne gang å gjennomføre konferansen på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen, som tilbyr et flott konferanse-senter.

Utleiekonferansen 2019 har en spennende meny av tema og saker som er viktige for alle som arbeider i bransjen som utleier, leverandør og som kunde. Du får mye informasjon og innsikt fra dyktige og dedikerte foredragsholdere – fra både utleieselskaper, entreprenører, leverandører og byggherrer. Det er bare å glede seg!

Vi får stadig strengere krav til miljøvennlige byggeplasser og vi ønsker denne gangen å bli enda mer spesifikk på hvilke utfordringer og muligheter dette gir med tanke på investeringer i nye type maskiner og markedets vilje til innleie av disse. Bransjen har i noe tid hatt fokus på viktigheten av digitalisering. Nå ser vi realisering og effekt av dette og vi vil få høre hvilken betydning digitaliseringen vil ha i totalleveransen, og hva som forventes av utleiebransjen når det gjelder BIM. Vi vil også, tradisjonen tro, få presentert nye økonomiske tall og fakta for utleiebransjen.

Et varemerke for Utleiekonferansen er utstillingsområdet hvor bransjens leverandører virkelig legger seg i selen for å presentere sine produkter og tjenester. Det er gledelig å registrere at mange av bransjens leverandører stiller med stands i utstillingsområdet som vil være integrert i konferansen som pauseområde. Vi gjentar suksessen og sørger for organiserte besøk hos utstillerne.

Et komplett program blir presentert om kort tid. Under festmiddagen vil vi dele ut to priser – Utleieprisen 2019 og prisen for Beste utstiller.

Program og påmelding