To nye Veidekke-kontrakter i Danmark

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har signert kontrakter for to nye prosjekter i Danmark, et produksjons- og kontorlokale i Guderup på Sør-Jylland, og 82 nye boliger i Næstved på Sjælland.

Kontraktsverdien for boligprosjektet i Næstved er 119 millioner danske kroner, skriver Veidekke i en pressemelding.

Linak, Runde III er et nytt, rundt produksjons- og administrasjonsbygg for Linak A/S. Prosjektet består av 13 275 m 2 produksjonsbygg og kontor samt cirka 9 500 m 2 parkeringsplasser og tilhørende uteområder. Bygget får samme uttrykk som de to forrige runde bygningene Hoffmann oppførte for Linak i henholdsvis 2002 og 2017. Bygget skal bestå av tre etasjer og kjeller, og diameteren er 103 meter. Linak A/S er et dansk selskap som produserer elektriske motorløsninger.

Gaulumparken gjennomføres som en totalentreprise sammen med kommunens boligselskap Bolig Næstved. Prosjektet inkluderer riving og miljøsanering av 81 eksisterende boliger. Deretter skal det bygges 82 nye boliger som rekkehus med én etasje, og taket på 60 rekkehus skal renoveres. Det bygges også et nytt felleshus, en ny driftsbygning og helt nye uteområder med tilhørende bod til hver bolig.

Kontraktene inngår i ordrereserven for andre kvartal 2020. Prosjektene ferdigstilles i henholdsvis 2021 og 2022.