- Tindevindu er et spennende selskap med potensiale for en videre utvikling, og blir en ny og supplerende salgskanal innenfor Stangeskovene Handel, sier administrerende direktør Erik Toverud i Stangeskovene. Arkivfoto.

Stangeskovene blir majoritetseier i netthandelsselskap

Stangeskovene kjøper en majoritetspost i selskapet Tindevindu AS.

Stangeskovene Handel AS får en eierandel på 50,75 prosent i selskapet.

Tindevindu er et netthandelsselskap som selger vinduer og terrassedører. De har mellom 15 og 20 millioner kroner i årlig omsetning.

Løken Trevare går også inn i selskapet med en mindre eierandel.

Dagens eiere, Whitestone AS ved Ben Fischer og Detwee AS ved Erik Nielsen fortsetter på eiersiden. Sverre Kværner, som er leder av handel og industri i Stangeskovene, blir ny styreleder.

- Tindevindu er et spennende selskap med potensiale for en videre utvikling, og blir en ny og supplerende salgskanal innenfor Stangeskovene Handel. Dagens eiere og ansatte representerer en kompetanse som vi anser det som meget verdifullt å få inn i konsernet, sier administrerende direktør Erik Toverud i Stangeskovene i en pressemelding.

Ben Fischer, som representerer dagens eiere, sier de ser fram til at Tindevindu blir en del av Stangeskovene-konsernet.

- Stangeskovene er en solid og langsiktig aktør med virksomhet i hele verdikjeden på tre, med dyktige folk på drift, logistikk og fag. Til sammen gir dette oss en mer solid plattform for videre utvikling, og deltakelse i et godt og inspirerende fagmiljø, sier Fischer i meldingen.