Olav Stangeland (t.v) og Ståle Kyllingstad med Ljosheimveien 12 i bakgrunnen. Dette er en av eiendommene Stangeland-familien har kjøpt seg inn i. Foto: Stangeland.

Stangeland kjøper eiendommer for over 350 millioner

Stangeland kjøper IKM-eiendommer i Sola kommune.

Kjøpet omhandler fire eiendommer med 15 års leiekontrakter, til en samlet verdi på over 350 millioner kroner. Ljosheimveien 12, 14, 16 på Sola og Bygg 53, Basen i Tananger, skriver Stangeland i en melding.

Alle de fire eiendommene, på til sammen 16 000 kvadratmeter, leies og brukes av IKM. Eiendommenes eies 66 prosent av Stangeland-familien gjennom Hedland Invest og 34 prosent av IKM Eiendom.

– Vi liker å gjøre langsiktige investeringer i egen kommune, og har allerede eierinteresser i andre næringsbygg i Ljosheimveien hvor tre av eiendommene ligger. I tillegg gleder vi oss til å samarbeide med Ståle Kyllingstad og har troa på det han gjør, sier konsernsjef Olav Stangeland.

Konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen ser også fram til samarbeidet med Stangeland, og har stor tro på denne typen kombinasjonsbygg, som alle de fire eiendommene er, melder Stangeland.