Snart klart for Avfall Norges årskonferanse

18. – 20. juni arrangeres en av Norges største konferanser om sirkulærøkonomi, Avfall Norges årskonferanse, på Gardermoen. Temaet er mennesker, miljø og marked.

- Med Avfall Norges årskonferanse samler vi bransjen. Vi setter sirkulær økonomi i et større perspektiv, kobler bransjen med samfunnet, næringsliv og politikk, og viser konkrete løsninger i dag og for fremtiden. Det er bare da vi kan få til reelle endringer og bedre utnyttelse av ressursene våre, sier administrerende direktør i Avfall Norge, Nancy Strand i en pressemelding.

Hun fremhever at konferansen er en sentral møteplass for innsikt og inspirasjon og legger stor vekt på å skape nye samarbeid i bransjen, næringsliv og med nærmiljøet.

- I år er Oslo Europeisk miljøhovedstad, og vi er stolte av at avfalls- og gjenvinningsbransjen er en del av det. På konferansen får vi et innblikk i hva dette betyr, sier Strand

I år er det den største utstillingen noensinne. Dette er en viktig del av konferansen. Her presenteres de nyeste løsningene og utstillerne har flere spennende aktiviteter på sine stander.

Noen av de 60 talerne som er bekreftet er:

  • Sveinung Rotevatn, Statssekretær i Klima- og miljødepartementet
  • Raymond Johansen, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen
  • Karin Greve-Isdahl, Konserndirektør bærekraft, næringspolitikk og kommunikasjon i Storebrand
  • Anna Kirah, psykolog og designantropolog
  • Birgit Liodden, Direktør for bærekraft, havrom og kommunikasjon i Oslo Business Region
  • Danat Tekie, Chief External Relations Officer, Young Sustainable Impact

I tillegg kommer flere bransjeledere og aktører innenfor og i tilknytning til bransjen i Norge og Norden.