XL-BYGG i Ski. Foto: XL-BYGG

Ski Bygg har blitt til XL-BYGG

Torsdag 15. april åpnet tidligere Ski Bygg sitt oppgraderte varehus i Ski i XL-BYGG profil.

- Det har vært en lang reise frem til denne dagen med mye planlegging og fysisk ombygging, men når vi ser det ferdige resultatet kan vi med stor tilfredshet konstatere at det var verdt innsatsen, sier daglig leder Atle Bakke i en pressemelding.

- Jeg vil rette en stor takk til alle involverte i denne prosessen. Det har vært lagarbeid på øverste nivå, legger han til.

- Byggevarehuset i Ski er Norges største, og har vært en fantastisk arena for å videreutvikle det nye butikkonseptet til XL-BYGG. Dette er Norges råeste byggevarehus, og XL-BYGG på Ski vil sette standard for neste generasjon av XL-BYGG butikker gjennom et nytt butikkonsept utviklet med flaggskipet i Ski som forbilde, sier Are Ellingsve, kjededirektør i XL-BYGG i samme melding.

Med åpningen markeres også at Ski Bygg sine varehus i Enebakk, Askim, Ås og Halden nå møter kundene i XL-BYGG profil. XL-BYGG styrker med dette betydelig sin tilstedeværelse i Østlandsregionen, melder byggevarekjeden.

- Faghandelsprofilen til XL-BYGG går som hånd i hanske med det Ski Bygg alltid har stått for. Vi skal fortsette å være hyggelige fagfolk som følger privat- og proffkunder gjennom hele prosjektet fra start til slutt. Rådgivning og kundeoppfølging vil alltid være en bærebjelke i vår virksomhet, avslutter Atle Bakke.

Grunnet gjeldende nedstengning i Viken må kundene vente litt med å ta det nye varehuset i øyesyn.