Fra venstre: Ketil Strand, kjededirektør Skalahus, Sondre Brudvik, daglig leder BS Boligbygg AS og Alina Sopilniak, boligrådgiver BS Boligbygg AS. Foto: Skalahus

Skalahus etablerer seg i Innlandet

Skalahus har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, og nå får de BS Boligbygg med på laget.

- Vi har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, vi har sondert flere muligheter, men er m eget trygge på valget av BS Boligbygg AS, sier kjededirektør Ketil Strand i Skalahus i en pressemelding.

BS Boligbygg AS fra Hamar ble etablert i 2016 av Sondre Brudvik og Kristian Skjærstad, som begge jobbet som utførende tømrere. Firmaet har blitt en totalentreprenør for både privat- og proffmarkedet i Hedmark-regionen.

Skalahus melder at BS Boligbygg over en periode har levert tømrertjenester til flere prosjekter innen konsernet. Dette har gitt Skalahus muligheten til å bli g odt kjent med sin nye forhandler.

– Vi har hatt mulighet til å vurdere selskapet og hvilke verdier BS Bolig bygg AS står for. Selskapet leverer kvalitet i alle ledd, noe Skalahus ønsker å stå i relasjon til, og vi gleder oss til samarbeidet, sier Strand.

Etter oppstarten i 2016 drev BS Boligbygg hovedsakelig med arbeid på anlegg og boligblokker. De har 13 håndverkere fordelt på to kontor.

- Det er viktig for oss at byggeprosessen skal oppleves som positiv. Grunntanken vår er å bygge kvalitetshus, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. Da vi startet samtalene med Ketil i Skalahus var det ingen tvil om at det var dette vi ville, sier daglig leder Sondre Brudvik i BS Boligbygg AS i meldingen.