Daglig leder Garda Anleggsikring, Frode Rastad (til venstre) og Kim Hallgren,Skandinavia-sjef i SafetyRespect. Foto: Garda Anleggsikring

SafetyRespect og Garda Anleggsikring inngår samarbeid

Fallsikringsleverandøren SafetyRespect har valgt Garda Anleggsikring som distributør for sine produkter.

Det skriver Garda Anleggsikring i en pressemelding torsdag.

Sammen ønsker de to selskapene, ifølge pressemeldingen, å rette fokus på generell HMS og spesifikt arbeid i høyden ute på byggeplasser.

Garda Anleggsikring vil tilby salg av standardiserte fallsikringsprodukter, og Safety Respect håndterer utleie og de store prosjektene som i større grad innebærer beregninger, konsulentbistand og montering, heter det i meldingen.

– Vi ser fram til et tett og godt samarbeid med Garda Anleggsikring, og sammen vil vi utfylle hverandre på en måte som vi mener vil være positivt for kundene. Vi spiller på hverandres kompetanse for å best ivareta kunders behov og ønsker, sier Kim Hallgren, Skandinavia-sjef i SafetyRespect.

– Vi er glade for at vi har fått på plass en avtale med SafetyRespect, et spennende selskap vi kjenner oss godt igjen i, både når det gjelder fokus på kundeservice og produktutvikling. Vi er begge inne i en sterk vekst det vi ansetter flere for å ta oss av den økte etterspørselen i markedet, og ved å samarbeide har jeg stor tro på at vi får sterk påvirkningskraft i en bransje der sikkerhet må stå i høysetet, legger Frode Rastad, Daglig leder i Garda Anleggsikring, til i pressemeldingen.