Det er på tomten oppe til venstre på bildet, som i dagh blant annet huser en parkeringsplass, at Leaseplan skal etablere seg. Flyfoto: Rimfeldt Eiendom

Rimfeldt og LeasePlan skal bygge stort på Hvam

LeasePlan har inngått en langsiktig avtale med Rimfeldt-konsernet om leie av cirka 10.000 kvadratmeter salgs- og verkstedlokaler i Hvamkrysset langs vestsiden av E6, i Skedsmo kommune.

Bygningen blir oppført ved siden av Maxbo- og Plantasjenbyggene, som også eies av Rimfeldt. Tomten på cirka 22.000 kvadratmeter er dermed 100 prosent utleid. Det er tidligere kjent at også Uno-X og McDonald’s ønsker å etablere seg på området, skriver selskapene i en felles pressemelding.

På Hvam vil LeasePlan introdusere et helt nytt konsept - CarNext. De vil henvende seg til forbrukermarkedet og tilby kundene kjøp, leasing eller abonnement på brukte biler. LeasePlan er verdensledende og kjent for sin profesjonalitet i sin behandling og vedlikehold av sin stadig voksende bilflåte. Et bruktbilkjøp gjennom Leaseplan vil sikre kunden god kvalitet til en konkurransedyktig pris, og nødvendige garantier fra LeasePlan. Dette vil skape en helt ny og tryggere markedsplass for brukte biler i Norge, et marked som tidligere har vært preget av usikkerhet og mistillit.

Anlegget skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2020. Her kan kundene ta kvalitetsbilene i betraktning, rådføre seg med LeasePlans dyktige fagfolk og ta de endelige avgjørelsene - dersom man ikke foretrekker å kjøpe direkte på nett.

Som en del av LeasePlans nye konsept på Hvam vil NAF etablere seg med et servicesenter. I tillegg vil Hurtigruta Car Glass og Quick Car Fix etablere seg for å gi kundene et totaltilbud til bilen på ett og samme sted.

Daglig leder, Karl Erik Rimfeldt, i Rimfeldt Eiendom ser fram til et nært og godt samarbeid med LeasePlan fremover

- Det er svært gledelig å få LeasePlan til Hvam. LeasePlan er verdens største leasingselskap og er svært solide. Dette selskapet har posisjonert seg godt for endringene som skjer i bilbransjen, og virksomheten vil passe meget godt sammen med Maxbo og Plantasjen, sier han.

- Vi gleder oss over alle arbeidsplassene og kundeaktiviteten LeasePlan og de andre etableringene fører med seg. Dette vil styrke lokalsamfunnet på mange måter, legger Rimfeldt til.

Styreleder og Adm. Direktør, Anders Ree-Pedersen, i LeasePlan Norge AS er fornøyd med avtalen med Rimfeldt og ser fram til å etablere seg på Hvam.

- Beliggenheten langs E6 og fylkesvei 22 passer LeasePlan meget godt. En slik lokasjon gjør LeasePlan bare enda mer konkurransedyktig i vårt marked. Vi ønsker å gjøre våre kunders liv enklere i forholdet til bil, og her får vi effektive og tilgjengelige lokaler, forteller Ree-Pedersen.