Salgssjef MidtNord, Kenneth Stallvik. Foto: Ramirent

Salgssjef MidtNord, Kenneth Stallvik. Foto: Ramirent

Ramirent åpner i Mo i Rana

Ramirent åpner nytt kundesenter i Mo i Rana.

– Rana kommune har en visjon om å være Norges grønne industrihovedstad, og Ramirent har sagt vi skal være fremst i vår bransje i det grønne skiftet. Vi ønsker å bidra til at kommunen når sin visjon, og etablerer oss i Mo i Rana, sier salgssjef i Ramirent MidtNord, Kenneth Stallvik i en pressemelding. Planen er å åpne i løpet av februar 2023.

– Leie fremfor å eie er bærekraftig og miljøvennlig. I dag har Ramirent en lang distanse mellom avdelingen Steinkjer i sør og Bodø i nord. Vi ønsker å være nærmere kundene i Rana- og Helgelandsområdet, og kunne tilby en stor bredde utstyr for både næringsliv og privatmarkedet, sier Stallvik videre.

Selskapet peker på at Mo i Rana har mange og store planer.

– Det er planlagt mye boligutvikling, det skal bygges ny flyplass, ny dypvannskai og ikke minst giga batterifabrikk bygges her. I sistnevnte prosjekt er Ramirent allerede inne som leverandør av brakkeriggen til HENT, som skal bygge Freyr Batterys Giga Arctic batterifabrikk, skriver selskapet.

– Vi er stolte av å kunne være med på den historien. Det gir en veldig god start for oss i Mo i Rana, og er en indikasjon på at det er behov for våre tjenester i området, sier Stallvik.

Ramirent er allerede i gang med etableringen, og planlegger å åpne dørene i løpet av februar 2023 i de gamle Felleskjøplokalene i Søderlundmyra. Egil Gjertsen fra Mo i Rana er ansatt som avdelingsleder.