Illustrasjonsfoto

Ønsker kandidater til Årets Bygg og Årets Anlegg 2018

Under Byggedagene 2019, som arrangeres 3. og 4. april, skal prisene Årets Bygg og Årets Anlegg deles ut. Juryen ønsker nå innspill til kandidater til prisene.

Juryen, som skal nominere prosjekter og kåre en vinner i Årets Bygg og Årets Anlegg 2018, starter i disse dager opp med juryarbeidet, og de ønsker innspill til aktuelle prosjekt-kandidater.

– Hvert eneste år ferdigstilles det mange flotte prosjekter rundt om i hele landet. I juryarbeidet ønsker vi å gå bredt ut for å finne de beste kandidatene til nominasjonene i de to klassene, sier juryleder Kjersti Folvik.

Hun håper nå byggenæringens aktører kommer med man gode forslag på kandidater. Forutsetningen er at prosjektet er ferdigstilt og overlevert i løpet av 2018. Juryen har mulighet til å nominere tre til fem prosjekter i hver klasse.

Juryen har flere kriterier å ivareta i sine vurderinger av prosjektene.

– Årets Bygg og Årets Anlegg er priser hvor vi ønsker å fremheve helheten, det vil si hvordan prosjektet er planlagt og gjennomført og at det tjener sin hensikt, sier Folvik.

Prosjektene som vinner frem bør være gjennomført som planlagt innenfor budsjett og tidsplan. Prosjektet må ha gode HMS-tall, god kvalitet og kunne fremvise at miljø er hensyntatt.

– Vinnerne skal være forbildeprosjekter med eksempler på god byggeskikk og arkitektur, legger Folvik til.

Send kortfattet tekst merket med prosjektets navn og Årets Bygg eller Årets Anlegg 2018 innen 15. januar 2019 til: Kjersti Folvik kjersti.folvik@multiconsult.no eller Arve Brekkhus ab@bygg.no (mobil: 901 34 888).

Juryen består av:
Kjersti Folvik (RIF/Multiconsult)
Per-Arne Horne (DiBK)
Heidi Berg (Trimble)
Harald Martin Gjøvaag (NAL/Selvaag Bolig)
Kari Sandberg (EBA)
Arve Brekkhus (Byggeindustrien)
Lene Eikefjord (Byggenæringens Mediesenter)

Vinnerne av Årets Bygg og Årets Anlegg 2018 blir kåret på ByggeGallaen under Byggedagene 3. april 2019.