Barry Olsen (Øksnes Entreprenør) og Torgeir Arntsen (Kronsteingruppen) sammen med flere av kollegaene i XL-BYGG Myre. Foto: XL-BYGG.
Barry Olsen (Øksnes Entreprenør) og Torgeir Arntsen (Kronsteingruppen) sammen med flere av kollegaene i XL-BYGG Myre. Foto: XL-BYGG.

Øksnes Entreprenør og Kronsteingruppen går sammen om driften av XL-BYGG Myre

Torsdag signerte Øksnes Entreprenør AS og Kronsteingruppen AS en avtale om videre drift og eierskap av XL-BYGG butikken i Øksnes Handelspark.

– Med denne avtalen kommer XL-BYGG Myre i familie med XL-BYGG butikkene på Sortland, Borkenes, Evenskjer og Harstad, som alle er eid av Kronsteingruppen, heter det i en melding fra partene.

– Vi er glade for å ha fått XL-BYGG Myre med på laget, og ser frem til å utvikle driften videre i samarbeid med våre øvrige byggevarehus i regionen, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen Torgeir Arntsen, i meldingen.

Øksnes Entreprenør er fortsatt med på eiersiden av butikken.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått til dette samarbeidet med Kronsteingruppen. De har lang erfaring med å drive byggevarehus her i regionen, og vil kunne bidra til å utvikle XL-BYGG Myre til et solid lokalt byggevarehus, rigget for fremtiden. Det sier administrerende direktør i Øksnes Entreprenør Barry Olsen i meldingen.

Eierskapet er nå fordelt med 51 prosent av aksjene til Kronsteingruppen og 49 prosent til Øksnes Entreprenør. Butikken skal fortsatt ligge i Øksnes Handelspark, og driften vil fortsette som før.

- I Kronsteingruppen sier vi at «folk er alt», og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen med den dyktige gjengen på XL-BYGG Myre fremover, sier Arntsen.