Styreleder i Norsk Svensk Handelskammer, Kai Eide, delte ut stipendet til OBOS-lederen, Hilde Rostad. Foto: OBOS

Styreleder i Norsk Svensk Handelskammer, Kai Eide, delte ut stipendet til OBOS-lederen, Hilde Rostad. Foto: OBOS

OBOS-leder fikk prestisjestipend

Hilde Rostad, direktør for digitalisering av økonomitjenester i OBOS, har mottatt et MBA-stipend fra Norsk Svensk Handelskammer og Handelshøyskolen i Stockholm.

Stipendiet omfatter Executive MBA-studier til en verdi av 465.000 svenske kroner.

Det er neste generasjons ledere som er målgruppe for stipendiet, og formålet er å styrke relasjonene mellom norsk og svensk næringsliv.

Stipendet gir Rostad mulighet til å utvikle sin kompetanse innen ledelse, innovasjon, internasjonale relasjoner og ikke minst bærekraft. Nå venter 18 måneder med studier ved Handelshøyskolen i Stockholm.

– Det var med stor glede og ydmykhet, at jeg mottok beskjeden om at jeg ble plukket ut til dette stipendet. I ett og et halvt år skal jeg, ved siden av jobb, få muligheten til å bygge kompetanse og danne nettverk med andre ledere fra hele verden. Selv om jeg har vært leder i snart ti år er det jurist jeg er av utdannelse. Nå gleder jeg meg til å dykke inn i det faget jeg er så lidenskapelig glad i, nemlig ledelse, sier Hilde Rostad i en pressemelding.

Stipendet ble overrakt av styreleder i Norsk Svensk Handelskammer, Kai Eide tidligere denne uka. Juryen begrunner sitt valg blant annet med at Rostad er et innovativt talent med sterke lederegenskaper, og interessert i teknologi og bærekraft.

– Vi er svært stolte over at Hilde Rostad har blitt tildelt det Norsk-Svenske Handelskammerets stipend. I tillegg til at Hilde er en veldig god representant for OBOS, er stipendet også en bekreftelse av at vårt strategiske fokus på talentutvikling lønner seg, sier Morten Aagenæs, konserndirektør i OBOS i