Nytt XL-BYGG anlegg på Ørnes

Torsdag 19. august åpnet XL-BYGG Solhaug et helt nytt anlegg på Ørnes i Nordland.

Anlegget ligger på Spildra. Det ble lagt opp til et omfattende program, hvor Vaselina Bilopphøggers er et av trekkplastrene på gratiskonserten fredag kveld. Det var stor tilstrømning av både proff- og privatkunder på åpningen torsdag.

XL-BYGG Solhaug driver en tradisjonell byggevareforretning med 2 butikker, hvor fokus er på tyngre byggevarer og trelast.

- Dette er et rasjonelt og lettdrevet anlegg på 2400 m2 som er oppført på 10 måneder, forteller daglig leder Ken-Henry Solhaug.

Det inneholder butikk på 700 m2, planlagt utstilling i 2. etg på 300 m2 og utebutikk/lager på 1700 m2. Dette blir hovedlager for XL-BYGG på Halsa og Ørnes. Nybygget som er oppført av Solhaug Bygg AS med underleverandører, erstatter den gamle butikken på 600 m2 over 3 etasjer som har ligget på Dampskipskaia.

Vareutvalget utvides og fagansvarlig butikk Kent Ole Hansen gleder seg til å kunne presentere gulvbelegg og en stor avdeling for varme og bad.

- Vår nye butikk dekker et behov i Meløy kommune for en faghandelsbutikk. I tillegg får vi en god utstilling av gulv, dører og vinduer, legger han til. Anlegget får fem fast ansatte.