Fra venstre: Lone Bech Spangelid (Optimera Handel), Kenneth Solås og Torje Aasan (medeiere i Montér Seljord), og Anniken Wollan og Sondre Opheim (Optimera Handel). Foto: Optimera
Fra venstre: Lone Bech Spangelid (Optimera Handel), Kenneth Solås og Torje Aasan (medeiere i Montér Seljord), og Anniken Wollan og Sondre Opheim (Optimera Handel). Foto: Optimera

Ny Montér-forhandler i Seljord

Nylig etablerte Montér seg med nytt byggevarehus i Seljord.

Montér Seljord skal rette seg inn mot hytteeiere og lokalsamfunnet i Vest-Telemark inkludert proff-markedet. En kjøkkenavdeling inngår i nysatsingen.

– Vi skaper nye arbeidsplasser og bidrar til en sunn konkurransesituasjon i vårt lokale marked, sier daglig leder Kenneth Solås i Montér Seljord i en pressemelding.

Butikken er lokalisert i Bergene Holms gamle lagerlokaler. Lokalene har nytt og nyopprustet interiør og fasade. Butikken er på omtrent 750 kvadratmeter.

Utearealene er kombinert butikk og et stort lager på 1.700 kvadratmeter. som er tilrettelagt for drive-in-handel.

– Hos oss skal alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om de skal gjøre jobben selv eller sette den bort, sier Solås.

Han forteller at Montér Seljord også har etablert «Proffboksen». Proffboksen er et eget rom i utebutikken hvor proffkundene kan ta lunsjen sin eller samle seg for gjennomgang av prosjekter.

Montér Seljord har også fått AUBO kjøkkenavdeling med flere utstillinger.

Montér Seljord er en av mange frittstående forhandlere i kjeden.

– Det er stort endelig å kunne åpne dørene, og jeg er utrolig heldig som har fått mulighet til å åpne et nytt Montér byggevarehus i min egen hjemkommune, sier Solås, som er medeier i byggevarehuset.

– Vi fikk en meget god start på åpningsdagen og gleder oss til fortsettelsen. Butikken åpner et steinkast unna sentrum, og vi ligger godt plassert i et næringsområde med mye nyetablering.