Grønvollkvartalet. Ill. Enerhaugen

Grønvollkvartalet. Ill. Enerhaugen

Nordr opplever bra boligsalg

Da Nordr la ut to prosjekter for salg i Bergen og Oslo første uken i november, ble 47 prosent og 41 prosent av boligene av boligene solgt.

– Dette er i tråd med vi har trodd hele veien. De beste prosjektene med gode beliggenheter og tydelig profil selger uansett, sier konsernsjef i Nordr, Andreas Martinussen, i en pressemelding.

I november startet Nordr salget av 36 leiligheter på Storetveit i Bergen og 101 leiligheter på Helsfyr i Oslo.

– I Bergen fikk vi også budrunder på flere leiligheter og hele 17 av de 36 enhetene var solgt da budrundene var over, sier Martinussen. På Helsfyr ble 43 av 101 leilighetene i Grønvollkvartalet solgt da salgsstarten var unnagjort.

– Vi mener at markedet er blitt snakket ned av media. Det er et desperat behov for flere boliger i de største byene. Samtidig ser vi at lav boligbygging over flere år, og historisk lav igangsetting av nye boliger i 2022 har sikret oss svært gode salgsstarter både i Bergen og Oslo, sier Martinussen. videre

Nordr peker på at de nå ser ut til å gå gjennom 2022 uten noen forsinkelser i prosjektene i Norge.

– Vi har lykkes med prosjektering, og vi har også lykkes med å jobbe frem en riktig entreprisekost sammen med dyktige entreprenører. Spesielt det siste har vært avgjørende for at prosjektene har kunnet starte salget som planlagt. Dermed går vi gjennom 2022 uten en eneste forsinkelse, skriver selskapet.