Fra venstre: Eirik Brandsdal, Finn Hågen Krogh, Bendik Kleve Hoff – tømrer i Nordbohus og Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Nordbohus

Nordbohus inn som sponsor for langrennslandslaget

Boligkjeden Nordbohus inngår samarbeid med herrer sprint elite langrenn.

Avtalen mellom Norges Skiforbund og Nordbohus er på tre år, med mulighet for forlengelse, melder Nordbohus og Norges Skiforbund i en pressemelding.

– Vi har valgt å samarbeide med landslaget fordi vi også er et lag, og representerer hele landet. Vi ønsker å lære av de beste, og samarbeide med de beste. Vi gleder oss enormt til alt vi skal oppleve sammen med gutta i sporet, gjengen i smørebussen, støtteapparatet og hele Norge, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Samarbeidet mellom herrelandslaget i sprint og boligkjeden er allerede i gang. Under kjedens store årskonferanse i mai deltok Espen Bjervig fra Norges Skiforbund og gjennomførte et seminar som handlet om landslagets metode for bygging av kultur, verdier, samspill og motivasjon.

– Det er alltid morsomt med nye og engasjerte merkevarer inn i sponsorfamilien. Nordbohus kommer inn med høyt trykk og masse entusiasme, sier Espen Bjervig som er markeds- og administrasjonssjef i Norges Skiforbund i meldingen.