Montér Forus og AUBO ble kåret til årets Leverandør på Øster Hus Gruppens årlige førjulssamling denne uken. Foto: Øster Hus

Montér Forus og AUBO kåret til årets leverandør i Øster Hus

Montér Forus og kjøkkenprodusent AUBO ble kåret til årets Leverandør på Øster Hus Gruppens årlige førjulssamling denne uken.

Det skriver Øster Hus i en pressemelding onsdag.

Prisen bestemmes på bakgrunn av tilbakemeldinger fra sluttkunder, samt Øster Hus sine egne kriterier innen blant annet leveringssikkerhet og fleksibilitet, heter det i meldingen.

Øster Hus skriver i meldingen at Optimera og AUBO sammen har skapt et sterkt bedrift-til-bedrift-samarbeid som gjenspeiles i den kontinuerlige veksten innenfor konseptet kjøkken, garderobe og bad (KGB), og at AUBO betegner seg fortsatt som en familiebedrift, og har med sine sterke verdier som lojalitet og fleksibilitet krysset av alle boksene hos Øster Hus Gruppen som en troverdig og sikker leverandør.

– Salgsteamet på Montér Forus har i samarbeid med AUBO koordinert prosjektene og gjort jobben for å få de resultatene som førte til at de har ble kåret til årets Leverandør, sier Leif Enoksen, salgssjef i Optimera.

I løpet av 2019 har AUBO i samarbeid med Montér Forus levert i overkant av 200 kjøkken til Øster Hus Gruppen. Kombinert med gode tilbakemeldinger fra sluttkundene, var det den høye leverings- og monteringssikkerheten og fleksibiliteten i løsningene som gjorde at AUBO og Montér Forus vant prisen, heter det i meldingen.