Foto: OptimeraFoto: OptimeraFoto: OptimeraFoto: OptimeraFoto: OptimeraFoto: Optimera

Montér-forhandlere møtte toppledelsen i Saint-Gobain

29 av Montérs forhandlerbutikker var representert da de forrige uke fikk et møte med toppledelsen i Optimera-eier Saint-Gobain i Paris.

Av de i alt rundt 150 Montér byggevarehusene i Norge er 43 forhandlereide.

– Denne turen til Paris og hovedkontoret til Saint-Gobain var svært givende. Måten vi ble tatt imot på og informasjonen vi fikk viser hvor viktig denne gruppen er for konsernet, sier direktør for handel i Optimera, Sondre Opheim, i en melding fra selskapet.

Optimera er en del av Saint-Gobain Distribution Norway som er eid av Saint-Gobain. Det internasjonale industrikonsernet hadde i 2022 en omsetning på 51,2 milliarder euro. De har 168.000 ansatte og er til stede i 75 land. Optimera er et av de aller største selskapene i Saint-Gobain.

Det vises til at målet med forhandlerturen i tillegg til et faglig program var å vise hvor viktig forhandlerne er for Optimera og det internasjonale industrikonsernet. Sammen med blant andre administrerende direktør i Optimera, Erik Tønnesen, var Opheim en av flere ledere fra dem som deltok på Montérs forhandlertur.

I 37. etasje i selskapets hovedkvarter, fikk forhandlere fra hele Norge et møte med CEO for Nord-Europa og Vice-President i Saint-Gobain, Patrick Dupin. Han gikk gjennom både status for konsernet, deres satstingsområder fremover, og tok seg tid til å svare på spørsmål fra de daglige lederne og eierne fra franchisebutikkene.

– Spesielt nå om dagen er det en trygghet å ha den kjedetilknytningen til Montér som vi har. Det er selvsagt ekstra bra å få høre at vi forhandlere også er viktige for Saint-Gobain, sier eier og daglig leder Kjell Magne Kvale fra Montér Kvismo i Valdres, i meldingen.

Montér forhandlertur er en årlig begivenhet hvor Optimera inviterer med seg daglige ledere og eiere fra sine forhandlere.