Åge Jota og Vidar Lerbak.

Åge Jota og Vidar Lerbak.

Minel Land Elektriske kjøper Lerbak & Jota El-Installasjon

Minel Land Elektriske AS kjøper 100 prosent av aksjene i Lerbak & Jota El-Installasjon AS med virkning fra 31. mars 2023.

– Minel Land Elektriske kjøper Lerbak & Jota El-Installasjon AS i Trysil, og vil videreføres som en selvstendig avdeling i Trysil. Lerbak & Jota er en  elektroinstallasjonsbedrift med over 30 års erfaring med Trysil som hovedområde, heter det i en pressemelding.

Overtagelsen av Lerbak & Jota er et ledd i Minel Land Elektriske AS sin strategiske satsing for å styrke posisjonen i Trysil, samt få en lokal og mer synlig tilstedeværelse, melder selskapet.

Lars Aamodt.
Lars Aamodt.

– Vi er godt fornøyde med å få Lerbak & Jota som en selvstendig avdeling i Trysil. Det er et veldrevet selskap som vil passe godt inn som en del av Minel Land Elektriske. Med beliggenhet i Trysil passer det geografisk veldig godt, da vi allerede har mye jobb i Trysilfjellet, sier Lars Odde Aamodt, daglig leder i Minel Land Elektriske.

De tidligere eierne, Vidar Lerbak og Åge Jota blir med videre.

– Åge Jota og jeg startet installasjonsfirmaet i 1990, og vi har hatt mange gode år og mye arbeid i Trysil. Vi har kommet til et punkt hvor vi ønsker å trappe ned, derfor er vi veldig fornøyd med at Minel Land Elektriske fører Lerbak & Jota El-Installasjon og våre dyktige elektrikere videre. Vi er på samme adresse, og kontaktinformasjon er uendret, sier daglig leder, Vidar Lerbak i meldingen.

Minel består av 14 selvstendige datterselskap med desentralisert drift og tilstedeværelse fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Konsernet omsetter for drøyt 600 millioner kroner og har i dag ca 380 ansatte.