En glad vinner Sten Andersen fra Mesterbygg Fauske med de synlige bevisene på at han ble Årets Mesterhusbedrift i 2013. Til høyre kjedeleder Raymond Myrland som delte ut prisen.Byggma stakk av med prisen for beste leverandør til Mesterhus for annen gang på rad. Her er de glade vinnerne Vidar Ørebek og Gunleif Tønnesen (i midten). De er flankert av Finn Harald Hansen fra kjedens råd (t.v.) og kjedeleder Raymond Myrland som delte ut prisen.En glad gjeng fra Mester-Bygg AS i Namsos som ble kåret til Årets markedsførere. Fra venstre: Ketil Kjølstad, Bjørnar Blengslie og Bjarne Holmsen. Kjedeleder Raymond Myrland (t.h.)Thomas Sommer fra Mesterhus Oslo ble boligkjedens superselger innen EAT i 2013. Her flankert av Mona Storksen og Raymond Myrland fra kjedekontoretOdd Martin Velsvik fra Tømrer service AS ble beste selger innen prosjektsalg. Her flankert av Mona Storksen og Raymond Myrland fra kjedekontoret.

Mesterbygg Fauske gjeveste mester

Det var Mesterbygg Fauske som under øredøvende jubel stakk av med den gjeveste prisen, Årets Mesterhusbedrift 2013, da boligkjeden avholdt kongress i København sist helg.

– Bedriften med byggmester Sten Andersen er en grunnstein i Mesterhusfamilien med 34 års fartstid i kjeden, roste kjedeleder Raymond Myrland da han delte ut prisen.

– Bedriften er seriøs, hardtarbeidende, tro mot konseptet og en tvers i gjennom ærlig byggmesterbedrift som også er med på å bidra positivt ved kjedens samlinger. Bedriften dekker mange markeder gjennom å bygge alt fra skoler, hotell og boliger til næringsbygg. Mesterbygg Fauske holder en lav profil, men leverer høyeste kvalitet og fremstår rett og slett som en av våre virkelige gode ambassadører for vårt fag og vår kjede, fremholdt Myrland under utdelingen.

Glade gutter
Årets markedsfører ble Namsosbedriften Mester-Bygg AS hvor profileringen av kontoret og byggeplasser ble fremhevet som et eksempel til etterfølgelse.

– Vinnerbedriften er et velrennomert firma med mange glade gutter som er dedikerte, nysgjerrige og særdeles dyktige og fortsatt lærevillige, roste kjedeleder Raymond Myrland i sin begrunnelse hvor han også fremhevet at Namsosbedriften har bygget Norges første passivhusbarnehage og for tiden bygger tre konseptboliger som seg hør og bør er godt profilert.

Superselgerne
Mesterhuskjeden hedrer også sine selgere. I kategorien flest solgte enheter innen EAT-markedet var det Thomas Sommer fra Mesterhus Oslo som gikk av med seieren. Vinner i kategorien flest solgte boenheter innen felt- og konkurranseprosjekter ble Odd Martin Velsvik fra sunnmørsbedriften Tømrer Service AS i Volda.

Ny Byggma-seier

Mesterhusbedriftene kåret Byggma til Årets leverandør 2013. Selv om det i år var spesielt hard kamp om troféet med knapp seier, må Byggma tydeligvis gjøre noe riktig da bedriften også i fjor stakk av med prisen og nylig også ble kåret til beste leverandør til Systemhuskjeden.

Du kan lese mer om hva som skjedde på Mesterhuskonferansen i Byggeindustrien nr. 6 som kommer ut 10. april.