Espen Are Gloppestad har brukt det første året som varehussjef på å pusse opp og utvide varehuset på Digernes. Foto: Maxbo– Folk trenger å se og føle på parketten, laminatet eller heltregulvet før de tar en beslutning, sier Gloppestad, som har utvidet gulvutstillingen i varehuset. Foto: MaxboMaxbo Digerneset har en helt ny malingsavdeling. Foto: MaxboLars Erik Støle (fra venstre), Yngve Steffensen, Gunnar Grindvik, Tore Bringslid, Eldar Sandø, Espen Gloppestad, Ann Catrin Vikås, Ronny Johnsen og Jan Reidar Øie. Foto: Maxbo

Maxbo utvider i Ålesund

Maxbo har bygget om og utvidet Maxbo-varehuset på Digerneset i Ålesund med rundt 2.000 nye varer. Samtidig åpner de varehuset for første gang for forbrukere.

Det skriver Maxbo i en pressemelding torsdag.

Frem til nå har Maxbos varehus på Digerneset kun vært åpent for proffene. 5. desember åpnet varehussjef Espen Are Gloppestad dørene for alle. Samtidig skifter de navn fra Maxbo Proff Ålesund til Maxbo Digerneset.

– Det er en stor konkurranse i byggevaremarkedet. Derfor styrker vi oss nå ytterligere i Ålesund gjennom å utvide varehuset på Digerneset og åpne for vanlige forbrukere. På den måten utnytter vi også fordelene med å jobbe både i proff- og privatmarkedet, sier Espen Are Gloppestad, varehussjef på Maxbo Digernes.

Maxbo har nå tre Maxbo-varehus i Ålesund-området. Det nye varehuset på Digerneset får blant annet en stor og komplett malingsavdeling, heter det i pressemeldingen.

– Du vil føle at du går inn i et nytt varehus. Vi har fått en fullsortiments malingsavdeling med gode fargeutstillinger. På den måten blir det enklere å gjøre fargevalget for de som skal pusse opp hjemme, sier varehussjef Espen Are Gloppestad.

– I tillegg prioriterer vi større plass for gulv-produktene våre, som blir en viktig satsning for oss framover. Folk trenger å se og føle på parketten, laminatet eller heltregulvet før de tar en beslutning, sier Gloppestad.

Varehuset har nå syv ansatte, men vil utvide med enda et par ansatte når varehuset utvider åpningstiden med fire timer hver dag, heter det i pressemeldingen.