Tonje Throndsen (f.v.), Einar Mørland (skjult), Morten Bakke, Andrew Andresen, Dan Lindrupsen, Simen Jørgenrud, Ole Christian Hauge og Jan Eirik Berget. Foto: American Express Meetings & Events / Got Vision

Mataki ble igjen årets leverandør til Byggtorget og Byggeriet

For tredje året på rad ble Mataki årets leverandør til Byggtorget og Byggeriet.

– Vi har mange dyktige drivere i våre butikker, og disse stiller svært strenge krav til våre leverandører. Mataki har over lang tid vist at de har det rette fokuset i dialogen med kundene. Det å ta hjem denne prisen for tredje året på rad er god dokumentasjon på dette. Mataki jobber godt sammen med medlemmene for å styrke konkurransekraften innenfor denne kategorien. Dette settes pris på, sier kjededirektør Per Ivar Harila i en melding fra kjeden.

Hos Mataki settes det stor pris på utmerkelsen.

– Denne prisen betyr mye for oss. Vi er utrolig stolte av å bli tildelt denne prisen for tredje året på rad. Vi er et godt salgsteam som hver dag gjør vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders ønsker, sier Andrew Andresen i Mataki. Han peker på at de ikke hadde klart å oppnå dette uten at de også har med en fantastisk gjeng på kontoret og på lageret som sørger for å få rett vare ut til kundene til rett tid.

– Vi vil også rette en stor takk til alle kundene som stemte på oss. Vi er blitt en betydelig leverandør av tetteprodukter til tak, vegg og grunn, og vårt mål er å bli ledene innen våre produktområder, sier Andresen.

– Prisen henger høyt blant leverandørene, i og med at den besluttes gjennom avstemning blant medlemmene i kjedene, heter det i meldingen.