Lyser opp hagen i «Tid for hjem»

Slå på TV2 tirsdag 7. februar og få med deg programmet hvor hage og uterom står i sentrum. Utebelysning er ett av kveldens temaer.

Den glade oppussings-gjengen fra Bergen, med Kjersti Bergesen i spissen, vil blant annet vise hvordan man kan benytte in-lite utebelysning i ulike elementer i hagen for å skape stemning.

– Utebelysningen fra in-lite er basert på 12V og det siste innen LED teknologi. Systemet er svært enkel å montere og gir uterommet det lille ekstra, slik at du kan nyte sene kvelder utendørs i en lun stemning, sier Ellen Heieren Schumann i Asak - som leverer belysningen.

I kveldens episode av «Tid for hjem» skal gjengen forvandle et slitent uteområde til en herlig hage for all slags vær, melder TV2.

Hage med et eksotisk tilsnitt
Familien som skal få hjelp av «Tid for hjem» i kveld, har en akkurat passe stor og temmelig stygg plass liggende rett utenfor stuedøren. Passe stor i den forstand at det er overkommelig å forvandle den. Temmelig stygg i den forstand at dekket er gammel betongstein, uthuset er råttent og fargen på uthus og levegg er skrikende gult mot husets nymalte gråfarge, skriver TV2 på sine nettsider.

– Dette blir en skikkelig perle av en hage med et eksotisk tilsnitt, sier programleder Kjersti Bergesen, som ellers lover at det blir mange ideer å plukke opp, også for den som har et mindre område eller et mer begrenset budsjett.

– Skal flotte oss med eksklusive materialer
– Her skal det bli fint å være i all slags vær i hele sommerhalvåret. Og siden dette ikke er et urimelig stort område, så skal vi flotte oss med eksklusive materialer, sier Kjersti som også skal stå for utformingen av den nye hageplassen.

«Tid for hjem» skal altså forvandle denne triste plassen til et sted med overbygg, frodige bed og flere trivelige sitteplasser. Det skal brukes trematerialer og mures litt med Leca og det skal legges opp til stemningsfull belysning.

Programmet går på TV2 kl 20 tirsdag 7 februar.

Les mer om belysningsproduktene på www.asak.no