Løfter frem grønne investeringer på ByggEnergi Innlandet

"Grønne investeringer i bygg og anlegg" er tema for årets ByggEnergi Innlandet, som går av stabelen på Hamar 13. november.

Enovas støtteordninger for grønne investeringer og erfaringer fra prosjekter med energiambisjoner vil være i fokus. Både offentlige og private byggeiere i Innlandet har mulighet til å delta på dette gratisarrangementet.

ByggEnergi Innlandet 2014 vil gi både private og offentlige byggeiere utfyllende informasjon om Enovas støtteordninger for grønne investeringer, både for nye og eksisterende bygg.

Det vil også bli presentert erfaringer fra flere prosjekter i Hedmark og Oppland med energiambisjoner. De nye internathusene med passivhusstandard på Toneheim folkehøgskole som ble sluttført i sommer og solenergiprosjektet på Evenstad vil være blant disse. Energisparekontrakter (EPC) som gjennomføringsmodell er et annet aktuelt tema for byggeiere med store bygningsmasser som trenger rehabilitering, og dette vil bli behørig belyst.

Deltagerne vil også få mulighet å møte en rådgiver fra Enova, for å få tilbakemeldinger om hvilke støtteordninger som kan være aktuelle for deres planlagte byggeprosjekter.

ByggEnergi Innlandet 2014 er et samarbeid mellom Enova, NHO Innlandet, Energiråd Innlandet og Utstillingsplassen.