Fra venstre: Roy Hansen, Andreas Gustavsen, Lasse Holst og Stian Sollie. Foto: AF Håndverk. 

Lasse Holst kjøper Gustavsen og Hansen Murerfirma

Lasse Holst, som er en del av AF Håndverk, har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Gustavsen og Hansen Murerfirma. Selskapet styrker seg dermed i markedsområdet Østfold og Follo.

Etter oppkjøpet vil Lasse Holst AS passere 60 fagarbeidere innen betong, mur, puss, flis, maling og belegg, skriver AF Håndverk i en pressemelding.

Lasse Holst AS

* Er et selskap under AF Håndverk og har i dag 55 ansatte og 100 millioner i omsetning.

* AF Håndverk består av 11 selskaper innen rehabilitering og antikvarisk rehabilitering og er en ledende aktør innen sitt fagfelt.

* AF Håndverk omsatte for 850 millioner og hadde 480 ansatte i 2019.

Kilde: AF Håndverk.

Gustavsen og Hansen Murerfirma AS ble etablert i 2014 og har sju ansatte. Eierne Andreas Gustavsen og Roy Hansen vil tiltre ledende stillinger i Lasse Holst, Andreas Gustavsen som prosjektleder i betongavdelingen og Roy Hansen som leder av serviceavdelingen, står det i meldingen. 

– Vi er trygge på at vi går en spennende fremtid i møte sammen med Lasse Holst. Vi har samarbeidet med selskapet i en del år og kjenner dem godt. For våre ansatte betyr Lasse Holst flere muligheter for personlig utvikling, økt forutsigbarhet og tilgang til flere prosjekter, sier Andreas Gustavsen, styreleder i Gustavsen og Hansen Murerfirma.

– Gustavsen og Hansen Murerfirma og Lasse Holst har den samme troen på fremtidens faglærte arbeidskraft. Vi kjenner hverandres selskaper godt og har hatt et fint samarbeid gjennom flere år. Det er derfor et passende tidspunkt å forene våre felles krefter. Vi ser frem til at de flinke håndverkerne i Gustavsen og Hansen Murerfirma blir en del av vårt selskap, sier Stian Sollie, daglig leder i Lasse Holst.

Transaksjonen forventes gjennomført i oktober 2020.