Ill. JM
Ill. JM

JM skal bygge 300 boliger på Jessheim

JM har nylig fullført kjøpet av en boligeiendom på Jessheim, og er i gang med planlegging av 300 nye boliger på området. De første boligene ligger ute for salg, og de planlegger byggestart neste sommer.

– Vi bygger boliger og bærekraftige bomiljøer i områder med sterk vekst, og Jessheim er en riktig prioritering for oss. Men den boligmangelen vi har i Oslo-området i dag er ikke tettsteder som Jessheim viktige bare i seg selv, men dette er også viktige boområder for folk som arbeider i og rundt hovedstaden, sier Hilde Vatne, administrerende direktør i JM, i en pressemelding.

Feltet JM har kjøpt skal bygges ut med 300 leiligheter i første omgang.

– JM har stått for reguleringen av 2.000 boliger i området, og har mulighet til å kjøpe flere eiendommer på sikt, skriver selskapet.

Området ligger som en forlengelse av Jessheim sentrum, og Allergot ungdomsskole er nærmeste nabo.

– JM bygger energieffektive og solide boliger, som folk har råd til. Ambisjonen vår er å gi flere muligheten til å eie sitt eget hjem, fordi det å eie egen bolig gir både personlig og økonomisk trygghet. Det har aldri vært viktigere, mener Vatne.

De første boligene er allerede solgt.

– Det er flest kjøpere i den yngre befolkningsgruppen, noe som også er naturlig da vi har lagt ut flest små leiligheter i første del av prosjektet. Interessen fra barnefamiliene kommer normalt litt senere i en slik prosjektfase og vi har tilrettelagt også for denne kjøpergruppen så vel som øvrige kjøpergrupper, sier Beate Wiik, salgssjef i JMs Region Oslo, i meldingen.