JM og Entra ser frem til å utvikle det store området på Bryn. Fra venstre Hilde Vatne, regiondirektør for Oslo i JM Norge, Martin Asp, administrerende direktør i JM Norge og Arve Regland, administrerende direktør i Entra ASA.

JM og Entra utvikler ny bydel på Bryn i Oslo

JM signerer sammen med Entra en avtale om utvikling av et sentralt beliggende område på Bryn i Oslo.

Etter ferdig reguleringsplan, anslått til 2023, fullføres avtalen og kjøpesum fastslås og betales. Området har mulighet til en utbygging av om lag 120.000 kvadratmeter boliger og næringslokaler.

Eiendommene ligger nær Brynseng T-banestasjon, i nærheten av tog- og busstasjon. Entra kommer til å være ansvarlig for utviklingen av næringseiendommene og JM for boligene. Totalt anslås at det i området kan utvikles omlag 600 boliger.

– Bryn er et stort kollektivknutepunkt i Oslo, lokalisert 3 km fra Oslo S. Det kommer til å bli et veldig fint boligområde og med en god kombinasjon av både arbeidsplasser og næringslokaler. Der utfyller JM og Entra hverandre på en god måte, med Entras solide kunnskap innen utvikling av næringseiendom og JMs kompetanse innenfor boligutvikling, sier Hilde Vatne, regiondirektør for JM i Oslo.

– Bryn er et fokusområde for byutvikling i Oslo og passer godt inn i Entras portefølje som et av Norges fremste eiendomsselskap. I samarbeid med JM ser vi frem til å ta en ledende rolle for god og ansvarsfull samfunnsutvikling sier Entras adm. dir. Arve Regland.

Dette er området på Bryn som Entra kjøper for å utvikle sammen med JM. (Klikk for større versjon)