Ill. Dark Arkitekter

JM Entreprenør bygger på Lørenskog

I høst starter JM Entreprenør byggingen av over 40 nye leiligheter på Masserud gård på Lørenskog. Oppdragsgiver er Glitnegaarden AS og leilighetene planlegges ferdigstilt første kvartal 2017.

Fakta:

44 leiligheter og garasjeanlegg på Masserud gård på Lørenskog.

Byggherre: Glitnegaarden AS

Planlagt oppstart: Fjerde kvartal 2015

Planlagt ferdigstillelse: Første kvartal 2017

Kontraktstørrelse: Ca. 130 millioner kroner 

Masserud Terrasse er navnet på prosjektet, som består av totalt 44 leiligheter, fordelt på tre bygg. Under leilighetene skal det også bygges en felles parkeringskjeller. Boligenes størrelse vil variere fra rundt 50 til 185 kvadratmeter, alle på ett plan. Samtlige enheter bygges med privat uteområde, enten markterrasse, balkong eller terrasse.

Totalt skal JM Entreprenør bygge et bruttoareal på rundt 8.500 kvadratmeter, hvorav rundt 4.200 kvadratmeter er leiligheter.

- Dette er et byggeoppdrag vi knapt kan vente med å sette i gang, det passer som hånd i hanske for vår kompetanse og kapasitet. Dessuten har vi stor tro på at det vil tas godt imot av markedet, sier Anniken Ristebråten Andersen, prosjektleder i JM Entreprenør.

Totalentreprise-avtalen Andersen og JM Entreprenør har inngått med Glitnegaarden AS er på rundt 130 millioner kroner eks. mva. I tillegg er det inngått en opsjonsavtale knyttet til salget av de første leilighetene som legges ut på markedet. Denne avtalen åpner for bygging av ytterligere 22 leiligheter, med planlagt oppstart tredje kvartal 2016. Opsjonsavtalen har en kontraktstørrelse på rundt 37 millioner kroner, eks. mva.

Masserud gård ligger sentralt plassert på Lørenskog, med gangavstand til Lørenskog sentrum. Samtidig er det umiddelbar nærhet til Østmarka.

- Vi ser frem til å bidra til utviklingen av et særs spennende område, avslutter Andersen i JM Entreprenør.