Rune Løge (t.v.) og Karl Arne Jespersen. Foto: Mesterhus

Rune Løge (t.v.) og Karl Arne Jespersen. Foto: Mesterhus

Jadarhus AS i Stavanger nytt medlem i Mesterhus

Jadarhus AS i Stavanger går inn som nytt medlem i Mesterhus.

– Jadarhus er en av Stavanger-regionens største boligbyggere som bygger mellom 60 til 80 boliger i året fra Bryne i sør til Stavanger i nord. Det er bygging av rekkehus og leiligheter til privatpersoner som hittil har vært satsningsområdet til Jadarhus. Nå vil Jadarhus tilby flere typehus og huskonsepter fremover sammen med Mesterhus, heter det i en pressemelding.

Jadarhus er en del av Jadarhus gruppen, og består av et boligutviklingsselskap og et byggselskap som bygger boligene. Byggefirmaet ble etablert i 1995, har 45 ansatte og omsetter for rundt 270 millioner kroner i året. Rundt ti prosent av omsetningen er til profesjonelle kunder som boligbyggelag og andre aktører.

– For å ruste oss for fremtiden var tiden inne for å kontakte en stor og seriøs kjede som Mesterhus å samarbeide med. Det er totalpakken av det Mesterhus står for og leverer vi går for, sier Rune Løge, daglig leder i Jadarhus i meldingen.

Bedriftsutvikler i Mesterhus, Rune Krantz-Underland, daglig leder i Jadarhus, Rune Løge og teknisk sjef i Mesterhus, Martin Strand gleder seg over det nye samarbeidet. Foto: Mesterhus
Bedriftsutvikler i Mesterhus, Rune Krantz-Underland, daglig leder i Jadarhus, Rune Løge og teknisk sjef i Mesterhus, Martin Strand gleder seg over det nye samarbeidet. Foto: Mesterhus

Kjededirektør Karl Arne Jespersen ønsker Jadarhus velkommen til Mesterhus.

– Sammen med Jadarhus styrker vi oss betydelig i Stavanger og Sandnes. Vi bidrar med gode systemer, markedsføring og en anerkjent merkevare, og Jadarhus med sitt gode omdømme og lokale markedskunnskap. Vi blir enda bedre sammen, sier kjededirektøren i meldingen.

Jadarhus jobber med flere store byggeprosjekter, som Sandved Hageby, sentralt på Sandnes, hvor Jadarhus bygger rekkehus og leiligheter for salg. Her er det meste solgt, men nytt byggetrinn starter i januar. I Bryne Park gjenstår det å bygge rundt 70 enheter i rekke, og arbeidet med Ålgårdtoppen med 25 enheter i rekke og eneboliger er i full gang.

– De mange boligene vi bygger gjennom året gir oss unik innsikt i hva kundene etterspør, og vi tilpasser prosjektene våre etter det. Nå ser vi frem til å utvikle nye byggeprosjekter og bygge flere hus som medlem i Mesterhus, fortsetter Løge.