i-Bolig og Bjørn Martin Akre er nytt medlem i Systemhus. Foto: i-Bolig.
i-Bolig og Bjørn Martin Akre er nytt medlem i Systemhus. Foto: i-Bolig.

i-Bolig AS er nytt medlem i Systemhus

Etter fire år utenfor kjede er i-Bolig på Romerike nytt medlem i Systemhus.

– For å fortsette å tilby attraktive boligkonsepter ønsker vi å være en del av en kjede som vi kan utvikle oss sammen med, sier Bjørn Martin Akre, daglig leder i i-Bolig AS, i en pressemelding.

Bedriftsutvikler Line Nordholm Karlstad i Systemhus, ønsker bedriften velkommen til kjeden.

– i-Bolig er en stor og solid aktør som har utviklet mange gode og spennende boligprosjekter. Vi er glade for at i-Bolig har valgt oss til samarbeide om spennende prosjekter og utvikle kjeden og bedriften fremover, sier hun i meldingen.

For i-Bolig er "bolighotellet”, kjedens sortiment av utprøvde prosjektboliger, en av de viktigste fordelene med å bli medlem i Systemhus.

– Vi tror Systemhus har attraktive prosjektboliger for blokker og tett bebyggelse. Vi ønsker å fortsette med å være konkurransedyktig i fremtiden ved å tilby attraktive boliger som kundene etterspør. Ikke minst ønsker vi å bygge effektivt og riktig, sier Akre.

i-Bolig satser på å ansette egne tømrere fremfor innleie. De har 40 ansatte og seks lærlinger som årlig bygger rundt 45 boliger. I tillegg kommer 60-70 boliger hvert år gjennom et selskap som har spesialisert seg på blokkbebyggelse og som bedriften har eierinteresser i.

Som medlem i Systemhus er i-Bolig allerede i gang med de første prosjektene i samarbeid med Mestergruppen Arkitekter. Reguleringsplan for første prosjekt med 51 boliger er sendt Nes kommune med forventet byggestart 2023. Neste prosjekt er i Lillestrøm med rundt 30 boliger.