Fra første oktober blir Epcon en del av HRP. Daglig leder Jon Aarrestad i Epcon (t.v) og regiondirektør i HRP, Per Ivar Mathiassen, er godt fornøyd med virksomhetsovertagelsen. Foto: HRP

HRP overtar Epcon

HRP styrker seg i Stavanger-regionen og overtar konsulentselskapet Epcon.

Det skriver HR Prosjekt AS (HRP) i en pressemelding.

Både daglig leder Jon Aarrestad i Epcon AS og Per Ivar Mathiassen, regiondirektør vest i HRP, er svært fornøyde med virksomhetsovertagelsen, som formelt sett skjer fra 1. oktober.

-HRP er glad for å ha fått Epcon sine dedikerte og dyktige medarbeidere med på laget og ikke minst med på vår videre satsning. Med dette styrker vi vår markedsmessige posisjon med en klar ambisjon om å vokse ytterligere i regionen. Vi ser frem til fortsatt å levere tjenester av samme høye kvalitet til både eksisterende- og nye kunder i regionen, sier regiondirektør Mathiassen.

Daglig leder Jon Aarrestad var en tre gründere som etablerte Epcon i 1988. Siden da har selskapet sikret seg en sterk lokal posisjon som leverandør av prosjektadministrative- og SHA- tjenester til det private- og offentlige marked, står det i pressemeldingen.

– For oss har deg vært viktig å komme inn et større miljø. Vi opplever at markedet etterspør selskap med en større bredde og som kan tilby flere tjenester. I samtaler med HRP fant vi fram til at vi hadde en lik filosofi og selskapene passet godt sammen. Og ikke minst har vi tro på at våre ansatte fortsatt er sikret trygge arbeidsplasser, sier Aarrestad.