Daglig leder i Lavenergisystemer, Morten Storegjerde.

Høyt profftrykk hos Lavenergisystemer

Ventilasjonsløsningen Lunos' norske representant, Lavenergisystemer, har levert desentraliser ventilasjon til mer enn 2.000 boliger i Norge, og på Bygg Reis Deg merker de at de er i vinden.

­

‒ Vi driver med balansert ventilasjon, eller godt inneklima som det også heter. Dette har vi hjulpet flere tusen med å få til i hjemmene sine, sier daglig leder i Lavenergisystemer, Morten Storegjerde til Byggeindustrien.

Ventilasjonsleverandøren har spesialisert seg på å levere desentralisert ventilasjon fra Lunos til boliger som rehabiliteres, selv om de også leverer til nybygg. Når fasadene tettes, risikerer man dårligere luftkvalitet innendørs, og med Lunos’ løsninger kan man beholde godt inneklima med en løsning som i gjennomsnitt gjenvinner mer enn 80 prosent av varmen.

Lunos er et tysk firma og er, ifølge Storegjerde, Europas ledende produsent av desentralisert ventilasjon.

Produktet begynner nå å bli godt kjent i det norske markedet, og Storegjerde forteller at mange også har blitt gjort oppmerksomme på Lunos og desentralisert ventilasjon gjennom å besøke Bygg Reis Deg-standen.

‒ Det har vært veldig bra oppmøte, og vi har truffet akkurat de som vi ønsker å snakke med her; tømrere, byggmestere og tekniske entreprenører. Dette er tredje gangen vi er på Bygg Reis Deg, og vi ser at det funker. Vi får henvendelser fra hele landet, sier han til Byggeindustrien.