Anolitveien 1-3. Foto: Höegh Eiendom
Anolitveien 1-3. Foto: Höegh Eiendom

Höegh Eiendom kjøper to nye eiendommer i Ski

Höegh Eiendom kjøper seg opp på Drømtorp.

Siden 1997 har Ski vært et av Höegh Eiendoms viktigste forretningsområder. Nå kjøper de to nye eiendommer i næringsparken på Drømtorp, gjennom Glynitveien 30 og Anolitveien 1–3.

– En del av vår strategi er å øke porteføljen der vi er. Vi satser stort i Ski og har tro på dette som et område i vekst. Beliggenheten med nærhet til Oslo, Follobanen og hovedinnfartsårene gjør dette til et godt sted å være, både med næringseiendom og boligutviklingsprosjekter, og vi jobber for tiden med flere store planer i Ski , sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom, i en pressemelding.

Glynitveien 30 er på 4.300 kvadratmeter, på en seks måls stor tomt. Bygget er fra 2021, og blant annet leid ut til statlige leietakere som Mattilsynet, Kimen Såvarelaboratoriet og Bufetat. Det er Pancom Property AS og Surge Invest AS som selger bygget.

– Vi gleder oss over å få enda flere kunder i næringsparken, og det yrende livet som vokser frem mellom byggene på Drømtorp. Vi ser at mange har fått øynene opp for både eiendommene og beliggenheten, med kort vei til flotte grøntområder og alt av fasiliteter, sier Thea Martine Blyverket, Höegh Eiendoms kunde- og eiendomssjef i Ski, i meldingen.

Anolitveien 1–3 har tidligere vært eid av Höegh Eiendom, som har stått for drift, forvaltning og utleie hele tiden, og nå kjøper eiendommen tilbake fra PKH.

– Dette kombinasjonsbygget stod ferdig i 2014 for Assa Abloy, som nettopp har fått ferdigstilt en større ombygging av sine lokaler. Det pågår også leietakertilpasninger for Aker Biomarines pilotfabrikk for krillprotein, som skal stå ferdig første kvartal 2023, skriver selskapet.

– Begge eiendommene er fullt utleid til solide aktører på lange kontrakter, så våre planer fremover er å forvalte, vedlikeholde og gi god kundepleie. Dette er to flotte eiendommer med gode leietakere, og med en standard som oppfyller Höegh Eiendoms krav om bærekraftige og moderne bygg, sier Karl Erik Navestad, direktør forretningsområde Ski i Höegh Eiendom, i meldingen.

Glynitveien 30. Foto: Höegh Eiendom
Glynitveien 30. Foto: Höegh Eiendom