Lilleaker Vest. Illustrasjon: Lund Hagem Arkitekter

HENT i gang med Lilleaker Vest

HENT inngikk i vinter avtale med Lilleaker Boligutvikling AS, som eies 50-50 av Mustad Eiendom AS og Profier AS, som partner for bygging av Lilleaker Vest.

- Vi er glad for den tillit Mustad og Profier viser oss, og ser fram til et nytt godt samarbeid med dem, sier Øyvind Kvarme, markedssjef i HENT.

Det skal bygges 7 bygg med totalt 208 leiligheter som bindes sammen av to underetasjer med garasjeanlegg . Beliggenheten for prosjektet er upåklagelig, øverst på Lilleaker med utsyn over indre Oslofjord og med påkostede og flotte grøntområder rundt. Det nye lokket Mustad Eiendom bygger over Granfoss-tunnellen tar ikke bare bort trafikkstøy, men gjør også at det blir etablert en helt ny bydelspark på over 10 mål som omkranser boligene.

- Kvalitet i arkitektur, planløsninger og materialvalg ble svært godt mottatt av våre interessenter i Oslo Vest, sier markedsansvarlig for prosjektet Kristen Rikter-Svendsen. Da leilighetene bla lagt ut for salg i oktober 2016, ble nesten alle revet bort i løpet av noen hektiske uker. Nå følger drøyt to år hvor HENT skal sørge for at våre boligkunder skal få en trygg og hyggelig prosess frem til overlevering av leilighetene.

Byggearbeidene startet i april 2017 og skal ferdigstilles 2019/2020.

Det er Lund Hagem Arkitekter som har tegnet boligene, som består av 2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter fra 43-177 kvm. Leilighetene leveres med romslige balkonger eller terrasser. I noen av leilighetene er det tilrettelagt egen hybel. De større leilighetene leveres med gasspeis. Fasadene får en kombinasjon av tegl, tre, glass og stål, som gir et stilfullt og representativt preg.

Innvendig legges det opp til takhøyder på nærmere 260 cm og gjennomtenkte kvaliteter og materialvalg i leilighetene.