Hege løper for Movember

Helgen 20. og 21. november går NM i 24-timersløp på Bislett Stadion. Hege Henriksen, som jobber AS Realbygg, skal løpe og bruker anledningen til å samle inn penger til Movember.

- Jeg har to sønner selv som jeg ønsker en flott fremtid, og ettersom jeg har jobbet i byggebransjen i 13 år, som er et såpass mannsdominert miljø tenkte jeg det var på tide å slå et slag for Movember. Brystkreftaksjonen for oss kvinner får jo så mye flott mediedekning, så kanskje vi kan skape litt likestilling den andre veien også, sier Henriksen, som til daglig er ansatt som prosjektleder i entreprenørfirmaet AS Realbygg.

- Vi er et middelstort firma, med god stemning og flott engasjement, både når det kommer til jobben vår og også trening. I går ble det løping hjem fra jobben hvor en kollega plutselig hang seg på. Det motiverer til fortsettelse, når man har selskap på veien, sier hun.

NM i 24-timersløp handler om å løpe så langt du klarer i løpet av 24 timer. Løperne må selv finne ut av hvordan de skal løpe, hvor mange pauser de må ta, hvor ofte de må innta mat og drikke, og ikke minst hva skal de innta. Dette er med andre ord en styrkeprøve av dimensjoner, både mentalt og fysisk.

Alle som vil støtte Movemberaksjonen til Hege, må gå inn på Movember-profilen hennes og gi din donasjon. Den enkleste måten er å gå inn på profilen hennes finner du her https://no.movember.com/en/mospace/11926909

- Det er den enkleste måten å bidra på, en annen måte er å donere et beløp per runde jeg klarer under løpet, hvis ikke noe av dette passer kan man også være sponsor å kjøpe seg en reklameplass på tøy eller lignende, sier Hege.

Følg Heges forberedelser og løp på Facebooksiden hennes. https://www.facebook.com/minhege/?ref=hl