- Med etableringen i Råde vil vi nå kunne betjene anleggsgartnere og entreprenører på Østlandet på en langt mer effektiv måte enn vi tidligere har gjort, sier daglig leder Jon Løkkeberg i Grasrota Nordstein.

Grasrota Nordstein etablerer lager på Østlandet

Grasrota Nordstein har kjøpt tomt vis a vis Rygge flyplass i Råde.

- Beliggenheten er perfekt med tanke på den store utbyggingen vi vil se i Follo-regionen de neste årene, sier daglig leder Jon Løkkeberg i Grasrota Nordstein i en pressemelding.

Han legger til at nærheten til Oslo også var avgjørende for valget av etableringen i dette området.

- Med etableringen i Råde vil selskapet nå kunne betjene anleggsgartnere og entreprenører på Østlandet på en langt mer effektiv måte enn vi tidligere har gjort, sier Løkkeberg.

Han peker på nærheten til E6 vil være en stor fordel både for kunder som henter varer selv, og for transportører.

Grasrota Nordstein AS vil starte jobben med etableringen så fort påsken er over, og tar sikte på å være operative i midten av mai.
Grasrota Nordstein, med hovedkontor i Sandnes, har hittil vært en stor leverandør av naturstein i området fra Haugesund til Arendal.

Ifølge meldingen satser de nå på å bli landsdekkende. Selskapet inngår i selskapsstruktur med ferdigplenprodusent Grasrota og Bergknapp. Selskapene har cirka 60 ansatte og omsatte for cirka160 millioner kroner i 2020.