Fyllingen Maskin har kjøpt fem nye anleggsmaskiner fra Volvo Maskin.Fra venstre: Daglig leder Torbjørn Foss i FM, Trygve Aalhus i Volvo Maskin og FM-eier Martin Kronheim. Foto: Volvo Maskin.

Fyllingen Maskin valgte Volvo

Fyllingen Maskin har inngått en avtale med Volvo Maskin om levering av fem nye Volvo anleggsmaskiner.

Fyllingen Maskin AS har kjøpt en maskinpakke bestående av beltegravermodellene EC160E, EC300E og to stykk ECR235E. I tillegg har de kjøpt den lille hjullastermodellen L25H. Alle graverne blir utrustet med hk-fester og rotortilter fra Steelwrist med SQ-system, og SMP graveskuffer, skriver Volvo Maskin i en pressemelding.

- Fyllingen Maskin har lang erfaring med Volvo gravemaskiner. De kunne levere det beste tilbudet for FM totalt, og da var det naturlig å gå til en leverandør vi er fornøyd med, sier daglig leder Torbjørn Foss i Fyllingen Maskin.

– Volvo er også langt framme på fremtidens gravemaskiner som er tilpasset dagens krav til en moderne entreprenør og miljøkrav. Dette er viktig for oss, fortsetter Foss.

Fyllingen Maskin inngår som en del av FM Gruppen med 70 egne ansatte. Selskapet har hovedkontor på Kokstad i nærheten av Flesland Flyplass. Hovedsatsingsområdene er rehabilitering av vann og avløp, veibygging og grunnarbeid for mindre og store bygg/tomteland, skriver Volvo Maskin.