Benjamin Finstad Nystrand, Alexander Trevethick og Ole Martin Lishagen i rørleggerbedriften Asbjørn Nordsveen. Foto: Asbjørn Nordsveen

Fusjon og oppkjøp skaper ny rørleggergigant på Innlandet

I tillegg til ferdigstillingen av en fusjon av tre selskaper, kjøper Asbjørn Nordsveen AS innmaten i Rørlegger-Service AS på Vinstra og blir totalt 64 ansatte.

Asbjørn Nordsveen AS, som er en del av Bademiljø-kjeden, vil med fusjon og oppkjøpet vokse til godt over 100 millioner kroner i omsetning og 64 ansatte, melder selskapet i en pressemelding.

Kjøpet av innmaten og overtagelsen av de ansatte i Rørlegger-Service AS skjer på toppen av den allerede varslede fusjonen mellom Asbjørn Nordsveen AS i Brumunddal, Asbjørn Nordsveen Fåvang AS og Rør og Sveiseteam Øst AS.

Dette mener bedriften vil gi et godt grep om Innlandet, som er hovedmarkedet. I tillegg opplever selskapet økende interesse for tjenester fra kunder på Romerike og i Oslo.

– Det skjer mye om dagen, men vi har de siste tiårene levd med kontinuerlig endring. Det har handlet om stadig å utfordre oss selv på nye måter å tenke og jobbe på. I tillegg har veksten medført et kontinuerlig behov for endring blant annet med en satsing på å utdanne dyktige mellomledere, sier Lars Arne Kvarberg, tredje generasjons eier av Asbjørn Nordsveen AS, i pressemeldingen.