<p></p><p>Prosjektleder Marit Sagen i park- og anleggsmessen ønsker grøntanleggsbransjen velkommen til Lillestrøm 21-22. november. Foto: Ole Petter Opøien</p>Fra park- og anleggsmessen 2017. Foto: Ole Petter OpøienFra park- og anleggsmessen 2017. Foto: Ole Petter OpøienFra park- og anleggsmessen 2017. Foto: Ole Petter Opøien

Fulltegnet park- og anleggsmesse på Lillestrøm

Allerede to måneder før den åpner er fagmessen Park og Anlegg fullbooket.

Over 120 utstillere fra den grønne bransjen har meldt seg på til årets Park og Anlegg, som går av stabelen 21-22. november på Norges Varemesse på Lillestrøm.

På 10.000 kvadratmeter samler messen utstillere fra alle kategorier innen park- og anleggsbransjen og fra følgende produktområder: Maskiner, redskap og utstyr, heller og belegningsstein, blomsterløk og planter, blomsterurner og avfallsbeholdere, benker og utemøbler

– Responsen etter forrige messe var formidabel, både fra utstillere og besøkende. Det har derfor vært veldig moro å følge den positive utviklingen og bredden av utstillere som har meldt seg på i år, sier prosjektleder Marit Sagen i Park og Anlegg.

Hun forteller at messen har vokst for hvert år siden Norges Varemesse tok over for tre år siden, etter at den i en årrekke ble arrangert i Letohallen på Dal ved Eidsvoll.

– Vi merker stor pågang og interesse sammenlignet med fjoråret, hvor vi hadde nær 2000 fagbesøkende. Vi håper å nå et enda høyere besøkstall i år, sier Sagen.

Det er lagt opp til seminarer begge dagene, og Norske anleggsgartnere – miljø- og landskapsentreprenører (NAML) har satt sammen et variert fagprogram som favner temaer som blant annet nye regler for bemanning og innleie, bruk av BIM og krav til utførende samt nyheter innen utdanning og standardisering for grøntanleggssektoren. Arrangøren har også fått Jan Christian Vestre i suksessbedriften Vestre til å komme og snakke om Fremtidens sosiale møteplasser.
– Den faglige delen av messen er viktig og skal treffe et behov hos våre fagbesøkende, sier Sagen.

Hele programmet kan du se her.

Prosjektlederen forteller at det i år er ekstra mange planteskoler som stiller ut på messen.

– Vi fikk tilbakemelding fra publikum i fjor om at de ønsket seg flere grøntleverandører, og det har vi fått til – noe som er svært gledelig, sier hun.

Sagen ønsker hele bransjen velkommen til to innholdsrike dager på Lillestrøm og håper samtidig at messen blir en viktig møteplass som vil gi økt oppmerksomhet til den grønne delen av byggenæringen.

Park og Anlegg går av stabelen 21-22. november. Foto: Ole Petter Opøien