Fair Deal Gruppen vinner kontrakt om å levere tribunene til håndball EM 2020

Sørlandsselskapet Fair Deal AS har vunnet kontrakten om å levere tribuner til Trondhehims nye storstue Trondheim spektrum som skal hoste Håndball EM for damer og herrer i 2020.

- Vi har jobbet med planleggingen rundt prosjektet i lang tid, og er nå svært stolt over å vinne en slik prestisjeavtale, sier Tom Albrigtsen, prosjektleder og Partner i Fair Deal Gruppen. 

Kontrakten omfatter bygging av over 8.300 sitteplasser og kontraktens størrelse er på rundt 20 millioner kroner. 
- Det har vært en tøff og interessant prosess med mange involverte tilbydere, og det er spesielt moro å se at vi som utfordrer vinner frem med vårt konsept og slår langt større aktører om å levere de 8.300 sitteplassene som skal bygges i Trondheim spektrum eller Nye Nidarøhallen som bygget skal hete, fortsetter Albrigtsen. Hallen som får en grunnflate på over 4.000 kvadratmeter blir den største i satt slag i Nord Europa.

- Vi har spesialkompetanse innen sete- og tribuneløsninger, leverer alle typer seteløsninger til audotorier, idrettshaller, skoler, stadion, kulturhus og kinosaler. Vi leverer både faste løsninger og mer dynamiske løsninger både som kan komprimeres og utvidese ved behov, men også slås sammen og rulles bort når man ikke har behov for tribunene, sier Thor Johnsen, teknisk prosjektleder i Fair Deal Tribuneservice.

- Tribunene vi skal levere til er en kombinasjon av faste tribuner og smarte teleskoptribuner med motostyringm integrert i den helt nye hallen som nå er under oppføring i Trondheim, fortsetter Johnsen, stolt.

- Dette er en totalleveranse vi gleder oss til å ta fatt på og den største enkeltleveransen vi har gjort i Norge, men vår leverandør har lang erfaring fra leveranser til tilsvarende og større prosjekter som VM, EM Olympiske leker som har vært levert over hele verden, heter det i en pressemelding fra selskapet.