Etablerer FBS Hallsystemer

FBS Group etablerer nå FBS Hallsystemer.

FBS Group, som jobber innen stålhaller, kunngjør ekspanderer med etableringen av FBS Hallsystemer AS.

– Dette nye selskapet vil fokusere på plast-/duk haller i alle størrelser, og representerer en naturlig utvidelse av FBS Groups eksisterende produktportefølje, heter det i en melding fra selskapet.

FBS Hallsystemer retter seg mot flere kundesegmenter, blant annet bygg og anlegg.

Selskapet har ansatt Henrik Kalager som daglig leder for FBS Hallsystemer AS. Han har over 12 års erfaring fra hall- og dukmarkedet.

– Det er en glede å få lede FBS Hallsystemer i denne spennende fasen av konsernets vekst. Vi ser frem til å tilby skreddersydde løsninger som imøtekommer behovene til våre kunder på tvers av ulike bransjer. Vår tilnærming til innovasjon og kvalitet vil helt klart styrke vår posisjon om å bli en av kundens absolutt foretrukne leverandør, sier Kalager i meldingen.

– Vi er stolte av å introdusere FBS Hallsystemer som et naturlig skritt i vår strategi for å sikre vekst og mangfold innenfor konsernet. Ved å kombinere vår eksisterende ekspertise med innovasjonen og erfaringen til vårt dedikerte team, ser vi frem til å levere kvalitetsløsninger og utfordre bransjen på nye måter, sier Jan Arne Hansen, CEO i FBS Group.