Equinor utøver opsjon på rammeavtale for service og vedlikehold av sine ventilasjon- og kjølesystemer (HVAC-R) med AF AeronMollier. Foto: Equinor

Equinor forlenger service- og vedlikeholdsavtale med AF-selskap

Equinor utøver opsjon på rammeavtale for service og vedlikehold av sine ventilasjon- og kjølesystemer (HVAC-R) med AF AeronMollier.

Rammeavtalen omfatter vedlikehold og modifikasjonsarbeid innen Heating Ventilation, Aircondition and Refrigiration (HVAC-R) på et utvalg av Equinors faste installasjoner i Nordsjøen og på land. Rammekontrakten sikrer Equinor kompetanse innenfor HVAC-R og har en varighet på to år fra 1. juli 2021.

- God ventilasjon og kjøling er viktige sikkerhetsfaktorer i petroleumsproduksjon. Siden 2007 har vi hatt rammeavtaler for vedlikehold og modifikasjon av HVAC-R anlegg på Equinors installasjoner på land og offshore. Sammen med Equinor skal vi bidra til best mulig teknisk og fremtidsrettet løsning for sikker drift og energisparing på HVAC-R anleggene. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier Morten Pettersen, daglig leder i AF AeronMollier, i en pressemelding.

Rammeavtalen fastsetter kontraktsvilkårene for arbeid knyttet til vedlikehold og modifikasjoner i avtaleperioden.