Teamet bak VA Consult, som nå blir en del av Envidan.
Teamet bak VA Consult, som nå blir en del av Envidan.

Envidan kjøper opp VA Consult

Det norske rådgivende ingeniørselskapet VA Consult blir nå en del av Envidan Group.

Det opplyser Envidan i en pressemelding.

Til sammen har VA Consult og Envidan over 70 spesialister som utelukkende jobber med løsninger for vann- og avløpssektoren i Norge.

Vi har sagt det før, og nå legger vi handling bak ordene våre; vi vil være Nordens ledende konsulentselskap innen vann og avløp, sier administrerende direktør i Envidan Ole Fritz Adeler i pressemeldingen.

– VA Consult er et solid selskap, med sterk ledelse og et fantastisk faglig fundament, som matcher våre nåværende ansatte i Norge perfekt. Og så gir det oss muligheten til å bli vurdert for de større norske vann- og avløpsprosjektene, og det er mange av dem i årene som kommer, fortsetter han.

VA Consult AS er et selvstendig og uavhengig rådgivende ingeniørfirma innen vann og avløp med kontorer i Sandefjord, Skien, Drammen og Moss. Selskapet har eksistert siden 2008 og har i overkant av 40 ansatte.

– Vi beholder våre fire kontorer i Sandefjord, Skien, Dammen og Moss, og kan nå supplere vår tilstedeværelse ytterligere med Envidans kontorer i Oslo, Gardermoen og Elverum. Det betyr at selv om vi nå er en del av Envidan Group, er vi fortsatt lokale, sier Tor Håkon Møller.

Envidan er ifølge meldingen en av Nordens ledende vann- og avløpsspesialister, som leverer alt fra klimatilpasning til nøkkelferdige anlegg, og som også utvikler innovative programvareløsninger for vannsektoren, og totalt sett har Envidan nå 16 kontorer i Danmark, Norge og Sverige.