F.v. Terje Seim, Bente Skare Seim (Seim Bygg), Knut Egil Nordstrand (Byggmann)F.v. Alf-Ivar Aslaksen (KBBL Bygg AS), Knut Egil Nordstrand (Byggmann)F.v. Per Gunnar Andersen, Anette Tolaas (Nordan AS), Knut Egil Nordstrand (Byggmann)F.v. Hans Erik Smedsrud, Kathrine Gilje (Gilje Tre AS), Knut Egil Nordstrand (Byggmann)

Disse vant priser på Byggmann-dagene

Nylig arrangerte Byggmann-kjeden Byggmann-dagene i Ålesund, og flere forhandlere og leverandører fikk priser for innsatsen i 2021.

Seim Bygg AS på Seim fikk prisen som «Årets Byggmann».

«Prisen for årets medlem går til et medlem som, helt siden de kom inn i kjeden, har vist seg å være en stabil leverandør av Byggmannhus. De har satset på lokal arbeidskraft, og har gjennom årene bygget sitt selskap «stein på stein». Med sine gode resultater, stå-på-vilje og solide håndverk har de blitt kjent som en solid aktør i sitt område. I tillegg har de også bidratt positivt til kjedens utvikling, gjennom sine konstruktive tilbakemeldinger og stabile lojalitet. Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann», skriver juryen i sin begrunnelse.

Seim Bygg AS feirer forøvrig sitt 20-års jubileum i 2022, og ble også kåret til årets Byggmann i 2014.

KBBL Bygg AS i Kristiansund fikk prisen som «Årets Nykommer».

I begrunnelsen står det blant annet at de har utmerket seg ved å bruke kjedens produkter og tjenester fullt ut. De har satt i gang flere spennende prosjekter med både kataloghus, hytter og flermannsboliger.

Gilje Tre AS i Dirdal og Nordan AS på Moi delte prisen som «Årets Leverandør»

«Prisen for «årets leverandør» 2021 går til to leverandører som leverer i samme varegruppe. Produktene er en sentral del av et byggverk, og produktene har gjennom årene fått stor grad av kundetilpasning. Innovasjon og miljøfokus har vært sentralt i hverdagen for disse leverandørene», skrev juryen.