Markedsdirektør proff, Markus Sletten Berget. Foto: Bygger’n

Markedsdirektør proff, Markus Sletten Berget. Foto: Bygger’n

 

Comeback for Bygger’n på Bygg Reis Deg

I år er Bygger’n tilbake på Bygg Reis Deg for første gang siden 2005.

I år satser de på en hel Bygger’n-gate, der de besøkende kan møte fagfolk fra både Bygger’n Proff, Smith Stål, LSE Byggesystemer og Hiba Hus.

– Vi håper på godt besøk i Bygger’n-gata under messa, og ser veldig frem til å møte bransjen, kunder og ikke minst leverandører ansikt til ansikt igjen. Det blir fint å ha den gode samtalen og vise frem våre oppgraderte konsept på en annen flate enn Teams. Spesielt gleder vi oss til å vise frem Bygger'n 2.0, som vi har brukt 2020 og 2021 på å finpusse, sier markedsdirektør proff, Markus Sletten Berget i en pressemelding.

Han forteller at årets stand vil fokusere på salg av komplette løsninger, bærekraft og forutsigbarhet.

– Som bransje må vi inkludere en større del av verdikjeden tidligere i prosjektene enn det vi gjør i dag, og med våre tilbud til proffkunder kan vi få til dette. De som besøker vår stand vil også ha mulighet til å vinne en henger med innhold, så Bygger’n-gata er absolutt verdt et besøk, mener markedsdirektøren.

Under messa kan man blant annet få innblikk i Smith Ståls nye nettportal, LSE Byggesystemer deres løsninger for precut, ferdigelementer og konstruksjonspakker og produktene fra huskjeden HIBA Hus.