Christopher Heimtun (f.v.) (Saltdalshytta BP), Monica Blom Thorsen (Saltdalshytta), Trond Sandberg (Saltdalshytta BP) og Agnar Jordåen (Mesterhus Byggpartnere). Foto: Saltdalshytta

Christopher Heimtun (f.v.) (Saltdalshytta BP), Monica Blom Thorsen (Saltdalshytta), Trond Sandberg (Saltdalshytta BP) og Agnar Jordåen (Mesterhus Byggpartnere). Foto: Saltdalshytta

Byggpartnere satser med Saltdalshytta

Etter i underkant av to år som forhandler av Saltdalshytta vil Arendal-baserte Byggpartnere forsterke sin satsning på hyttemarkedet.

– Det gjøres ved ansettelsen av egen daglig leder for Saltdalshytta og opprettelsen av et eget selskap for hyttesegmentet som får navnet Saltdalshytta Byggpartnere, heter det i en pressemelding.

Ifølge medeier og styreleder i Byggpartnere Gruppen, John Peder Johnsen, er tiden inne for å jobbe enda mer målrettet med hyttesegmentet.

– Potensialet som ligger i fritidsboligmarkedet mener vi er spennende å utforske ytterligere. Med Saltdalshytta på laget er vi trygg på at vi vil møte fremtidens hyttemarked på best mulig måte, sier Johnsen i meldingen.

– Aktiviteten i hyttemarkedet har de siste to årene vært enorm og både Saltdalshytta nasjonalt og lokalt hos Byggpartnere merker at etterspørselen er roligere enn på samme tid i fjor. Likevel er troen på produktet og markedsutsiktene fremover positiv, sier den nyansatte daglig lederen for Saltdalshytta Byggpartnere, Trond Sandberg.

Sandberg har bakgrunn som daglig leder og eier i TS Vedlikehold siden 2005 og er byggmester. Det siste halvannet året har han vært prosjektleder i Byggpartnere AS.

– Saltdalshytta har et veldig spennende konsept, og moderne og fremtidsrettet elementproduksjon som forkorter byggetiden ute på byggeplass, sier Sandberg.

Saltdalshytta er fornøyd med Byggpartnere sin nyeste satsning.

– Det at Saltdalshytta Byggpartnere nå satser enda tyngre med Saltdalshytta er svært gledelig. Vi har samarbeidet på Alveberget de siste årene og ser frem til å jobbe tettere sammen i tiden som kommer, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Saltdalshytta Monica Blom Thorsen.