Leder i Mesterhus Tore Mjaavatn, til venstre, delte ut prisen til en fornøyde ansatte hos Byggmester Arne Rasmussen.Kveldens konferansier Robert Stoltenberg slår av en prat med årets tømrer i Mesterhus, John Petter Valle.En fornøyd gjeng fra Byggmester Stølsvik mottar prisen for årets innkjøper fra Mestergruppens Bjørn Marius Wefring og Kristian Reistadbakken til høyre.Thomas Sommer, fra Mesterhus Oslo, vant prisen for årets selger EAT.Odd-Martin Velsvik fra Tømrer Service. Det er niende året han vinner denne prisen.Arnfinn Norås fra Nordan takk for prisen, flankert av konferansier Robert Stoltenberg og Kristian Reistadbakken fra Mestergruppen til venstre.En glad gjeng fra Mesterhus Tønsberg mottar prisen for årets markedsfører av Monica Blom Thorsen og Tine Jeanette Nygård fra Mesterhus Norge.

Byggmester Arne Rasmussen ble årets Mesterhus-bedrift

Byggmester Arne Rasmussen ble nylig kåret til årets Mesterhus-bedrift.

«Prisen deles ut årlig til den Mesterhus-bedrift som har utmerket seg på en positiv måte med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt initiativ, gjort en særskilt innsats eller på annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhus konseptet», står det i statuttene.

- Prisen «Årets Mesterhus-bedrift» deles ut til en bedrift som er særlig faglig dyktig og har et godt renommé i sitt nærområde. Bedriften er flink til å benytte vårt markedsmateriell og er aktive i sin deltagelse på kurs, samlinger og konferanser som Mesterhus sentralt gjennomfører, skriver juryen i sin begrunnelse.

Bedriften ble etablert i 1981 og har i dag cirka ti ansatte, og har sitt virksomhetsområde i Nord-Norge. De ble med i Mesterhus i 2001. De jobber hovedsakelig med oppføring av eneboliger og fleremannsboliger, i tillegg til noe rehabilitering.

Bedriften har vært en forgangsbedrift i å ta i bruk Mesterhus sitt foretakssystem. Spørsmål og innspill som kommer til kjedekontoret er alltid gjennomtenkt og med en presisjon og kunnskap som er imponerende, melder Mesterhus i en pressemelding.

I tillegg vant Mesterhus Tønsberg årets markedsfører, Thomas Sommer i Mesterhus Oslo ble årets selger EAT, Odd Martin Velsvik ble årets Selger – flest solgte boenheter kategorien Felt/konkurranseprosjekt, NorDan ble året Mesterhus-leverandør, John Petter Valle fra Byggmester Gunstein Lindtveit ble årets tømrer og årets innkjøper ble Byggmester Stølsvik.